Kokoomus on koko kansan puolue – vierailijana Riikka Niemi

Olen 42-vuotias sairaseläkeläinen. Olen liikuntarajoitteen vuoksi sairaseläkkeellä ja liikun pyörätuolilla. Eläkkeellä olen ollut kohta 3 vuotta.  Alkuun eläkkeelle jääminen näin nuorena tuntui järkyttävältä ja mietin, miten rahallisesti tulen pärjäämään?
Eläkkeellä ollessa on kuitenkin mahdollista tehdä jonkin verran työtä kuukausittain ja nostaa tekemästään työstä palkkaa. Näin tämän minullekin mahdollisuudeksi vaikuttaa omaan hyvinvointiini. Olen eläkkeellä ollessani tehnyt työtä toiminimiyrittäjänä oman jaksamiseni mukaan.  Saan tästä työstä nostaa palkkatuloja. Parasta kuitenkin on sosiaalinen kanssakäyminen ihmisten kanssa. Ei jäädä kotiin vaan osalllistutaan aktiivisesti  kaikkeen. Se pitää mielen ja ruumiin virkeänä!

Kokoomuksen jäseneksi liittyminen oli mielestäni helppo päätös. Puolueen arvot ja toiminta omalla positiivisuudellaan antavat turvallisen tunteen ja luovat luottamusta Suomen johtamiseen ja kehittämiseen. Järkevä ajattelu siitä, että työtä tekemällä saadaan hyvinvointi kasvamaan, on jo ihan maalaisjärkeä. Kokoomuksen vastuullinen talouspolitiikka takaa mielestäni hyvän tulevaisuuden meille kaikille, myös eläkeläisille.
Reetan vaalitiimiin mukaan lähteminen oli ihan itsestäänselvyys. Siskona hän on nähnyt oman vammautumiseni koko kehityksen ja sen aiheuttamat ongelmat. Näin hänellä on hyvin selkeä käsitys myös siitä, mitä kaikkea me liikuntarajoitteiset ja vammautuneet voimme tehdä. Reetta kannustaa omissa teemoissaan työntekoon ja tähän on helppo yhtyä. Vain työtä tekemällä loppuu leikkaaminen ja hyvinvointi paranee! Reetta tuo mukanaan positiivista kannustusta, jotta kaikkilla on mahdollisuus hyvään ja tasapainoiseen elämään, kaikki me olemme saman arvoisia.

Riikka Niemi